Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lämnar Kanye West Adidas för Vans?

kanye-west-vans-1

Kan detta verkligen stämma? Rykten säger att Kanye West och Vans har sedan en lång tid haft en diskussion om ett framtida samarbete. Detta enligt sidan Sneakeraddict.com som har haft rätt förr om Kanyes framtida projekt. Om detta stämmer så ska det bli galet kul att se vad dessa två kokar ihop då Adidas Yeezy boost 350 har varit en succé för Adidas. I låten ”No more parties in L.A” så rappar han även raderna “Some days I’m in my Yeezys, some days I’m in my Vans” Vi får helt enkelt vänta och se. För övrigt så gick Kanye ut på twitter nu sent ikväll att han album ”SWISH” är färdigt och släpps den 11 Februari! Han passar även på att kalla albumet för the best album of all times.

CZUgbODVAAAWv_z

Kanye med sina Vans ”half cabs” tillsammans med Kendrick Lamar,

CZiqZcFWYAAxFVUBilder ifrån Kanyes twitter och Highsnobiety.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!