Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stone Island SS16

Italienska Stone Island är verkligen innovatörer när det kommer till produkter och produktutveckling. Alla deras plagg är handgjorda i deras fabrik i Italien. Här färgar och testar man även tygerna tills ägaren Massimo Osti är helt nöjd. Släng bort hulligan-stämpel på märket och njut av dom fantastiska plaggen i deras SS2016 kollektion. Se även denna VIDEO om du vill veta mer om märket.
stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-2stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-1stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-3 stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-4 stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-5 stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-6 stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-7 stone-island-2016-spring-summer-new-arrivals-8

Bilder ifrån Hypebeast

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
nycstreetjournals webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!