Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det bästa ifrån PFW

y3-fw16-street-style-02

Förra året besökte jag Paris under Fashion week, detta år så väntar jag in NYFW. Hela grejen med PFW är inte bara alla showerna utan även alla besökare och personer runt omkring. Jag älskar att vara i detta kreativa och nästintill fantasifulla värld där man får vara sig själv och ge uttryck för sin egen person via sina kläder. Detta är ett urplock av vad jag tyckte var något av det bästa ifrån Paris Fashion Week. Finns ju dock hur mycket som helst. Bli inspirerad.
gosha-rubchinskiy-fw16-street-style-07y3-fw16-street-style-17

streetsnaps-paris-fashion-week-part-2-2-1 streetsnaps-paris-fashion-week-part-2-2-2 streetsnaps-paris-fashion-week-part-2-2-9 streetsnaps-paris-fashion-week-part-2-2-14 streetsnaps-paris-fashion-week-part-2-2-15 streetsnaps-paris-fashion-week-part-2-2-16 streetsnaps-pfw16-part-3-6 streetsnaps-pfw16-part-3-7 streetsnaps-pfw16-part-3-8 streetsnaps-pfw16-part-3-10 streetsnaps-pfw16-part-3-11 streetsnaps-pfw16-part-4-1 streetsnaps-pfw16-part-4-2 streetsnaps-pfw16-part-4-3 streetsnaps-pfw16-part-4-4 streetsnaps-pfw16-part-4-5 streetsnaps-pfw16-part-4-6Bilder ifrån Highsnobiety.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  nycstreetjournals webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che