Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I helgen släpps nya NMD Primeknit ifrån Adidas Originals

adidas-originals-nmd-r1-primeknit-01Efter succén i December så släpps nu en ny colorway på Adidas senaste tillskott ”NMD” i en Graphic Primeknit, sjukt snygg siluett med senaste Boost teknologin. Kommer att finnas tillgängliga världen över på Solebox och Overkilladidas-originals-nmd-r1-primeknit-02 adidas-originals-nmd-r1-primeknit-03EN LITEN BONUS: I förra veckan köade folk i New Yorks snöstorm för dessa godingar som nu på lördag även släpps hos Sneakersnstuff– Consortium Tubular Doom -SOV inte på dessa!kith-adidas-consortium-tubular-doom-011 kith-adidas-consortium-tubular-doom-077Bilder ifrån Highsnobiety.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!