Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yeezy Boost 350 släpps 19 Februari

yeezy-boost-350-pirate-black-blue-01Enligt säkra källor så skall det nu stå klart att den nya färgen på Kanye Wests Yeezy Boost 350 kommer att bli en ny svart som går under namnet “PIRBLK/BLUGRA/NOIESS” Detta är då inte den samma som den som släpptes i Augusti förra året utan en helt ny färg med inslag av blått(?) ska bli sjuk spännande att se. Detta ska enligt sidan Hypebeast.com vara bekräftat av adidas själva! Vi får se på torsdag om dom kommer vara med på visningen av YEEZY SEASON 3 som går av stapeln på Madison Square Garden här i NYC, vilket vi självklart kommer att medverka på och se om vi kan få knäppa lite bilder, samt om Kanyes nya skiva är så bra som han själv påstår? Vi får se på torsdag som sagt. 
yeezy-boost-350-pirate-black-restock-1Bilder ifrån Hypebeast

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!