Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

“Futurecraft Tailored Fibre”

adidas-futurecraft-tailored-fibre-001
Adidas har utvecklat en ny fiberteknik som dom kallar för ”Futurecraft” Denna teknik tillåter fibrerna att bli mer rörliga och anpassa sig efter den som bär skorna. Så att du som atlet eller bara hobbylöpare får en sko som rör sig precis som dig. Inte bara att denna fiberteknik ser bra ut den är verkligen avancerad, se videon om tekniken HÄR. Jag fick verkligen en ”what the fuck” upplevelse! Bra jobbat adidas.
adidas-futurecraft-tailored-fibre-002 adidas-futurecraft-tailored-fibre-003 adidas-futurecraft-tailored-fibre-004 adidas-futurecraft-tailored-fibre-006 adidas-futurecraft-tailored-fibre-009 adidas-futurecraft-tailored-fibre-10 adidas-futurecraft-tailored-fibre-15Bilder ifrån Adidas.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!