Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

YEEZY SEASON 3 på Madison Square Garden

Ca9ujS5WcAEcS8T
Man märker verkligen att det är något speciellt som händer på Madison Square Garden denna torsdags eftermiddag. Människor är exalterade och förväntansfulla. När Kanye Wests namn är inblandat så vet man inte riktigt vad man har att vänta? En visning av hans senare kollektion Yeezy Season 3 sponsrat av Adidas, samt premiär av hans senaste album The life of Pablo. Titeln på albumet behöver nog bara det ett eget inlägg där vi får diskutera vilken Pablo han verkligen menar?

Kanye gör entre tillsammans med hela Kardashian familjen samt 50 cent och Lamar Odom (första gången Basketstjärnan visar sig efter sin skandal/nära döden händelse förra året)  och hela MSG ger honom stående ovationer. Strax därefter så dras det gigantiska skynket bort och 1500 extras med Kanyes senaste kollektion Yeezy Season 3 skådas.

IMG_4976

Kollektionen följer tidigare säsongers tema med slitna oversize plagg i dova färger. Season 3 är om något lite ljusare än tidigare. Jag som många andra är sjukt peppad på att se vad han har hittat på på sneaker fronten. Det första vi kan skåda är dom nya Yeezy 1050 som känns som en förlängning på 950 varianten, denna gången ännu större och med vatten-avstötande material á la Gore-tex. Ye presenterar även storsäljaren Yeezy boost 350 i en ny variant med en rand på sidan, se bilder under:

new-yeezy-boost-350-design-1 IMG_1782IMG_1782 (kopia)

Utöver den absurda scenen och de stela(enligt direktiv) modellerna så är det sjukt mycket kändisar i huset; Pusha T, Asap Rocky, Vic Mensa, Kid Cudi, Jay-Z, 50 Cent, Kardashian klanen, Lamar Odom, 2 Chains, Ian Connor, Young Thug, Virgil Alboh m.fl MEN när Naomi Campbell intog scenen så övertogs musiken av jubel. Galet.

IMG_4996

view
Jag ska försöka summera hela dagen/kvällen med att stämningen var galen, sjukt kul att se detta spektakel ta plats på en så stor arena. Kanye pratar mycket om att man måste låta kreativiteten flöda samt hur viktigt detta eventet är för honom, strax efter det får han hela MSG att skrika ”FUCK NIKE” men när någon ropar ”Fuck Jordan” så sätter han ner foten, NIKE! inte Jordan! Respect Jordan!

Han hinner även med att slänga in en kort trailer på ett TV-spel han håller på och utvecklar som handlar om hans döda mors resa genom himla portarna, titeln till spelet är ”Only One- The Game” varav han blir lite lätt stött av att publiken inte går i taket på hans idé. ”You don´t know the work behind this!” Utöver detta så nämner han även att han planerar att bli creative director på HERMÉS vilket återstår att se. Sjukt mycket hände i vilket fall på kort tid och albumet låter riktigt bra. Kollektionen har sina ups and downs enligt mig, jag är mer stoked på skorna.

Kanye-West-Yeezy-Season-3-06Kanye-West-Yeezy-Season-3-10Bilder av NYCSTREETJOURNAL samt Highsnobiety.com och Hypebeast.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!