Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kaos när Supreme släpper sin SS 2016 Kollektion

NYCSTREETJOURNALKlockan är 08.00 och det är verkligen svinkallt denna torsdagsmorgon. New York håller precis på att vakna, köerna är långa till Starbucks och övriga frukostställen. När jag kommer ner till Lafayette Street så möts jag av en betydligt längre kö än till frukosthaken… Kön till Supremes butik. Denna sträcker sig runt hela huset. Här har folk stått och köat sedan tisdagsnatten… Folk är trötta, hungriga och fryser. Supreme är inte direkt kända för att vara dom trevligaste när det kommer till deras releaser men just denna dagen så var vakterna och personalen på riktigt bra humör och hälsade alla välkomna samtidigt som dom gjorde folk som precis skall börja köa införstådda med att det kommer att ta 4-5 kanske 6 timmar innan dom får komma in till butiken. Stämningen är verkligen på topp men kylan är det som får mig att ge upp efter 2 tappra timmar.. Nästa gång blir det termobyxor för att klara detta, eller så får man helt enkelt vänta tills kollektionen släpps online. I detta fall den 25/2NYCSTREETJOURNALNYCSTREETJOURNAL NYCSTREETJOURNAL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  nycstreetjournals webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson