Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cheapo X Denniz Pop Awards

12729573_556715197830588_429753407_nSvenska klockmärket Cheapo släpper nu i vår klockan ”Legacy” som är specialdesignad för Denniz Pop Awards som går av stapeln den 11 Juni i år. Klockan är en hyllning till Denniz Pop som dog i cancer 1998. Denniz är en av dom som banade väg för det svenska musikundret. Vinsten går oavkortat till Denniz Pop Awards samt Denniz Pop Foundation som stödjer Cancerbehandlings hemmet Radiumhemmet i Stockholm. För en person som har åkt Skateboard hela livet och som verkligen brinner för kulturen så värmer det i hjärtat när jag hör om detta samarbete då Cheapo uttrycker sina egna starka rötter i Skate och streetkulturen och att se dessa människor göra en skillnad gör mig stolt. Bra jobbat Cheapo!

1.3I kampanjen syns artisten Kim Cesarion.
1.21.4Bilder ifrån Cheapo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!