Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stan Smith får en makeover!

stan-smith-og-primeknit-pack-01Den klassiska och numera ikoniska Adidas skon designad av Stan Smith 1973 får en makeover! Den nya Stan Smith skon får en så kallad ”primeknit” överdel som andas likt adidas ”ultra boost” modeller. Skon har fått namnet ”OG Primeknit” och kommer i färgerna Svart/vit Röd/vit samt grön/vit. Inget datum är sagt ännu för släpp men håll utkik på adidas.sestan-smith-og-primeknit-pack-02 stan-smith-og-primeknit-pack-03 stan-smith-og-primeknit-pack-04 stan-smith-og-primeknit-pack-05 stan-smith-og-primeknit-pack-06Bilder ifrån Highsnobiety.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!