Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ny färg på Adidas ”NMD” – Exklusivt för Footlocker!

adidas-nmd-r1-footlocker-1Modellen ”NMD” ifrån Adidas Originals har blivit omåttligt populär på kort tid. Denna super-lätta sko med Adidas Boost teknologi kommer att släppas exklusivt för Footlocker Europa. Datumet är satt till den 17/3 och jag lovar er att den kommer att sälja slut på några få minuter, så bäst att bänka sig tidigt! Jag vet att jag kommer att göra det i vilket fall.adidas-nmd-r1-footlocker-2 adidas-nmd-r1-footlocker-3 adidas-nmd-r1-footlocker-4-942x1200Bilder ifrån Highsnobiety.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!