Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yeezy Boost 750 i brun släpps nu i Mars!

adidas-yeezy-boost-750-brown-release-date-1Hypen runt Kanye West´s och Adidas samarbete verkar aldrig att ta slut! Nu senast i Februari så släpptes den uppdaterade varianten av Yeezy Boost 350 ”Pirate Black” och nu var det då dax igen. Den 18/3 så ryktas Yeezy Boost 750 att släppas i en ny brun variant. Denna kunde vi se på visningen av Season 3 i Madison Square Garden! Lycka till att försöka köpa då denna kommer vara eftertraktad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!