Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

F.O.G – Collection Two

f-o-g-collection-one-drop-two-02Nu kommer äntligen det andra släppet ifrån Fear of God´s och Pacsun´s samarbete – F.O.G
Militärinspirerade plagg i klassisk Jerry Lorenzo anda! Personligen vill jag ha allt ur kollektionen. Som vanligt så är detta en kollektion att agera snabbt på då efterfrågan är stor. Släpps den 2 April HÄRf-o-g-collection-one-drop-two-03f-o-g-collection-one-drop-two-01f-o-g-collection-one-drop-two-04 f-o-g-collection-one-drop-two-05 f-o-g-collection-one-drop-two-07 f-o-g-collection-one-drop-two-08 f-o-g-collection-one-drop-two-09 f-o-g-collection-one-drop-two-10 f-o-g-collection-one-drop-two-11 f-o-g-collection-one-drop-two-12 f-o-g-collection-one-drop-two-13 f-o-g-collection-one-drop-two-14Bilder ifrån Highsnobiety

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!