Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Salong Betongs senaste sneaker med Reebok

2.8Tillsammans med Reebok så släpper nu Salong Betong sin tredje signatur sneaker! I min egen mening deras snyggaste hittills! Skon är en re-make på den klassiska NPCII siluetten ifrån 1985, Vitt läder av finaste kvalité med ”SB” loggan diskret instansad på sidan av skon. Sjukt stilren sneaker! Bra jobbat Salong Betong!

Salong Betong X Reebok NPCII släpps den 2:a April klockan 23:00 på Salongbetong.com med en release fest tidigare på kvällen på Musikaliska i Stockholm, där du även kan vara först med att lägga händerna på dessa skönheter. Worldwide release är satt till den 9/4 – Pris: 1100:-

”Det viktigaste även denna gång var att göra en, vid första anblick, clean vit sneaker fast med roliga detaljer och riktigt bra material. Vi blickar även tillbaka till vår första sko som många än idag frågar efter och som en hommage plockade vi upp quilting detaljen därifrån som vi denna gång la i insidan av skon”, – Felix Den Lycklige, konstnär på Salong Betong.

2.22.10 2.12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  nycstreetjournals webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson