Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NYC – Kontrasternas stad

NYCSTREETJOURNALNew York City är verkligen kontrasternas stad, här bor några av världens rikaste människor, men även en hel del av världens fattigaste. Detta är någonting som man märker av dagligen när man går runt på dessa gator. Staden är även enligt min mening en av dom mest inspirerande städerna i världen. Stilar och karaktärer i en härlig blandning. Nu i helgen så ska jag starta ett nytt segment här på bloggen med bilder på människor och stilar runt om i staden, en segment som jag har tänkt skall återkomma 1 gång i veckan. Detta för att föra in lite NYC inspiration till Sverige! Håll utkik efter detta! Här bjuder jag på en salig blandning av bilder ifrån världens huvudstad! Trevlig fredag på er!
IMG_0926IMG_9484IMG_9503IMG_9515IMG_9624IMG_0435IMG_0922

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!