Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nike släpper ny premium variant av populära Roshe Run modellen!

nike-roshe-run-nm-laser-002Nike presenterar en uppdaterad variant av Roshe Run, Kallad ”Roshe One NM Pack” Helfärgade svarta och vita varianter i skinn. Modellen är försedd med lufthål vid tån samt hälen för en fräschare känsla. Den perfekta sommarskon! (Har nog utnämnt en hel del skor till den perfekta sommarskon, men hey! jag gillar sneakers!) Dessa finns tillgängliga på bl.a Caliroots för 1299:-nike-roshe-run-nm-laser-001nike-roshe-run-nm-laser-004 nike-roshe-run-nm-laser-005

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!