Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Justin Bieber – ”Purpose Tour” Pop up butik

pr3Justin Bieber är högaktuell med sin ”Purpose Tour” och i samband med sina 2 Brooklyn spelningar så passade han på att slå upp en 2 dagars pop up butik på Mercer St i Soho.

Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt tycker att Justin senaste skiva är bra, dock så är den största anledningen till att jag besöker butiken i Soho mannen bakom ”Purpose Tour” merchen, nämligen Fear of god´s grundare och Kanye West´s högra hand Jerry Lorenzo. Jag hade privilegiet att träffa Jerry i pop up butiken i VFILES lokaler.

Designen och uttrycket på tour-merchen påminner om gamla bandtröjor och stundtals även om Kanye´s merch till The Life of Pablo skivan. Väl inne i butiken hade besökarna 5 minuter på sig att välja vad dom vill ha för att sedan göra plats för någon av de flera hundra som köade utanför. Trycket är verkligen påtagligt, och värre blir det när Justin själv dyker upp i en svart Cadillac Suv under onsdagen. Hypen är på riktigt.
IMG_2354
pr

pr1

pr4p5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!