Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wings+horns X New Balance

wings-horns-new-balance-580-deconstructed-03Kanadensiska wings+horns sluter upp med New Balance och levereras en snygg version av 580 modellen

Det är inte första gången som wings+horns samarbetar med New Balance, senast 2014 då dom levererade en version av samma modell fast i helsvart skinn. Denna gång levereras färgerna ”Black” och ”Sand”, en lättviktssko utrustad med New Balance ”REVlite” teknologi för extra balans och komfort. Laser-skurna läderdelar med en snygg ”whipstitch” häl.

Modellen släpps den 21 Maj hos wingsandhorns.com
wings-horns-new-balance-580-deconstructed-07wings-horns-new-balance-580-deconstructed-06wings-horns-new-balance-580-deconstructed-04wings-horns-new-balance-580-deconstructed-02wings-horns-new-balance-580-deconstructed-01

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    nycstreetjournals webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!