Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Meadow of Malmö slår upp dörrarna i New York

m1Malmö butiken Meadow slår på stor och har nu till helgen öppnat en pop-up butik på 162 Allen St, Lower East Side här i New York – Jag besökte butiken under torsdagen och pratade jeans, New York och framförallt Meadow med en av grundarna Christopher Åkesson

Bara ett stenkast ifrån Chinatown huserar under 4 dagar Malmö butiken Meadow. Jag frågar Christopher om bakgrunden till butiken i NYC: ”Vi besöker New York i regel 3-4 gånger om året och har väll alltid tänkt att det vore jävligt ballt att ha en butik här någon dag” och när chansen dök upp tog det inte lång tid innan dom slog slag i saken ”Det började med att vi skämtade med 3Sixteen som i vanliga fall har sitt showroom i lokalen om att vi borde köra en pop-up här men skämtet blev snabbt allvar” säger Christopher.

Butiken på Allen St erbjuder en mängd av de varumärken som butiken säljer hemma i Malmö som tex Japanska Orslow, Blackdays, Nudie Jeans etc, men speciellt till denna pop-up butik så lanserar Meadow tre limiterade samarbeten dom arbetat på, det första är ett par svarta selvage jeans tillsammans med jeansvarumärket 3Sixteen, dessa jeans görs i endast 24st exemplar. Det andra samarbetet är en riktigt ball skjorta ifrån danska Wrenchmonkees i en baseball-inspirerad tappning där man låtit tillverka 40st. Sist men inte minst har Meadow teamet upp med Kanadensiska svenskättlingen Viberg för att samarbeta på 2st par boots där 25st av varje tillverkas. Som ni märker så är det väldigt limiterade upplagor! som tur är så finns dom även tillgängliga online, men agera snabbt då dessa godigar garanterat är slut efter helgen!

Om ni är på plats i New York så kan jag varmt rekommendera ett besök då butiken håller öppet idag Fredag samt Lördag, annars så besök Meadow på Meadowweb.com samt följ pop-up butikens existens på Instagram

Stort tack till Christopher & Peter på Meadow!

m7Samarbetet med amerikanska 3Sixteen är en svart variant av deras modell CT 220x i 14,5 oz japansk denimm4m3m5Wrenchmonkey X Meadow
m6m2Viberg by Meadowm8


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  nycstreetjournals webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson