Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Memorial day weekend

Screen Shot 2016-05-30 at 10.44.47 PMMemorial day är dagen då hela USA firar och hyllar dom som har stupat i krig för landet

Min memorial helg spenderades med att jag och Kavita (min flickvän) åkte på ett bröllop i up-state New York då våra kära vänner Michelle och Gaby gifte sig. Denna helg hade jag även besök av en av dom bästa ifrån Stockholm, min vän Max Palasciano. Jag har under årens lopp insett att riktig vänskap är något sällsynt, ta hand om dina vänner och se till att vårda dina relationer. Jag omger mig med människor som ger mig inspiration, glädje och riktigt vänskap, jag passar på fest kompisar och ytligheter.

Jag tävlar aldrig med någon, jag hoppas vi alla vinner.
13319893_1750638185182210_3890882235679619969_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  nycstreetjournals webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson